• GRATIS BYTESRÄTT
  • SNABB LEVERANS
  • 2 års giltighetstid
  • Kontakta oss
  • Partnerportal

Mamma

Hitta den perfekta presenten till mamma här

En present till mamma ska vara något alldeles speciellt, du vet ju hur mycket tid hon lagt ner genom åren på att finna fina presenter till dig. Presenten till mamma ska gärna vara personlig och unik – något hon kommer att minnas under lång tid framöver.

Om du har svårt att komma på vad du ska ge i present till din kära mamma, så har vi ett utomordentligt förslag till dig – köp en upplevelse!

Med en upplevelsepresent kan du ge en unik gåva innehållande allt från en härlig spadag till en fartfylld upplevelse i Ferrari eller en enastående resa till Nepal där bestigning av Mount Everest ingår! Här finns helt enkelt något för alla, oavsett om din kära mor är den äventyrslystna typen, om hon är en finsmakare som går upp i gastronomi och vin, eller om hon uppskattar lite skön avkoppling från vardagen.

Som grädden på moset har ni dessutom möjlighet att skapa nya minnen tillsammans. Många av våra upplevelser är nämligen för två eller flera personer.

Nedan finner du ett stort antal upplevelser som vi på GO DREAM tror passar extra bra som present till mamma. Scrolla vidare för att bli inspirerad! 

80 vara(or)

per sida

80 vara(or)

per sida

Personlig informationStäng